Spitalul Județean de Urgență „Dr. Fogolyan Kristof” din Sfântu Gheorghe continuă campania de informare a cetăţenilor pe diferite teme legate de sănătate, „Bine de știut!”, demarată în urmă cu ceva timp în mediul online.

Într-o postare pe Facebook, reprezentanții Spitalului Județean ne spun cum ar trebui să ne îmbrăcăm în sezonul rece ca să ne protejăm corect de frig.

Redăm mai jos câteva lucruri „Bine de știut” despre îmbrăcămintea pe timp de iarnă:

Alegeți mănuși calde, fular și căciulă

  • Majoritatea căldurii „iese” prin cap și picioare, de aceea, este important să protejați extremitățile corpului cu produse de calitate, cum ar fi o căciulă din lână, mănuși, șosete … Căciula cu protecție pentru urechi este ideală la frig!

Purtați pulovere largi

  • Îmbrăcămintea strânsă nu ține cald, în timp ce îmbrăcămintea abundentă este mai bună izolatoare. Îmbrăcămintea sau un pulover strâns pe corp este doar pentru modă, nu oferă suficientă căldură la temperaturi scăzute de iarnă. Dacă purtați pulovere, asigurați-vă că aveți unul sau două straturi interioare. Încearcați pulovere din tricotaj din lână, veste, pulovere – veți fi încântați!

Folosiți șosete de iarnă din lână

  • Purtarea șosetelor din lână ajută la menținerea picioarelor calde în mod natural.

Investiți în încălțăminte de calitate

  • Încălțămintea de răchită este de obicei concepută pentru sezonul toamnei. Pantofii de iarnă au o talpă din cauciuc tare care este antiderapantă. Ba mai mult, sunt rezistenți la vânt și la apă. Un pantof bun are o căptușeală caldă – mai ales din lână de miel. Puteți îmbunătăți capacitățile de reglare a căldurii pantofului folosind un branț din lână.
Articolul precedentDesene de lumini pe clădirea Teatrului, la Sfântu Gheorghe
Articolul următorPensiunile covăsnene, rezervate în proporție de 100% pentru Crăciun. Doar 10 locuri rămase pentru Revelion