Crucea Roșie Covasna va demara în data de 1 decembrie o nouă ediție a Tombolei de Crăciun, prin intermediul căreia mai multe familii nevoiașe din județ vor benefica în preajma sărbătorilor de iarnă de pachete cu alimente de bază și produse pentru igiena personală.

600 de pachete urmează să fie oferite persoanelor cu dizabilităţi, vârstnicilor şi copiilor provenind din familii cu posibilităţi reduse, sau care trăiesc în condiţii nefaste, iar organizatorii fac un apel către populație să sprijine și în acest an organizația în demersul său de a dărui un Crăciun special unui număr cât mai mare de familii, prin cumpărarea biletelor de tombolă.

„Scopul este să strângem fonduri suficiente astfel încât să putem distribui 600 de pachete de alimente la nivelul județului. Pachetele vor conține alimente neperisabile și produse de igienă personală, la fel ca în anii precedenți. Vom avea și în acest an foarte multe premii, dar am observat în anii trecuți că oamenii nu cumpără aceste bilete de tombolă neapărat pentru a câștiga, ci pentru a contribui la binele comun, au înțeles ce este important”, ne-a precizat coordonatoarea voluntarilor Crucea Roșie Covasna, Opra Zsófia-Szende.

Potrivit acesteia, cei interesați vor putea achiziționa biletele pentru Tombola de Crăciun începând cu 1 decembrie, de la voluntarii Crucea Roșie, prețul unui bilet fiind 10 lei.

Articolul precedentAteliere de creație organizate de Crucea Roșie Covasna pentru 4 familii nevoiașe din județ
Articolul următorAteliere de realizat bomboane din marțipan pentru pomul de Crăciun, la „Szimpla Lab” Sfântu Gheorghe