Szimpla Sfântu Gheorghe organizează o nouă ediție Szimpla Lab. Miercuri, 27 noiemrbie, locuitorii orașului Sfântu Gheorghe sunt așteptați la două ateliere în cadrul cărora vor putea crea bomboane de pom din marțipan, pe care le vor împacheta în ambalaje prietenoase cu mediul înconjurător.

Ajuns la cea de a treia ediție, atelierul va fi organizat pentru două grupuri, de la ora 13:00 și de la ora 18:00, iar cei interesați se pot înscrie pe pagina de Facebook a evenimentului, „Szimpla Lab #3”, printr-un comentariu în care să fie menționate numele și ora la care doresc să participe.

„Seria Szimpla Lab din luna decembrie va fi mult mai dulce decât edițiile trecute. Astfel, săptămână de săptămână începem să ne pregătim de sărbători. Săptămâna aceasta vom face bomboane de pom de marțipan și cu mândrie vei putea spune că tu le-ai făcut, și chiar le-ai și ambalat. Vei scăpa de ambalajele de plastic, poți să te întâlnești cu prietenele, să mai povestiți una, alta și să pregătești și mici cadouri celor dragi! Miercuri, 27 noiembrie vă așteptăm la cea de-a treia ediție”, au transmis organizatorii pe Facebook.

Potrivit acestora, numărul locurilor este limitat și se vor ocupa în ordinea înscrierilor.

Prețul de participare la atelier este 30 lei / persoană, sumă care include toate ingredientele necesare realizării bomboanelor.

Participanții sunt invitați să aducă șervețele de hârtie cu diferite modele, pe care le vor folosi la ambalarea bomboanelor.

Articolul precedentCrucea Roșie Covasna lansează săptămâna viitoare o nouă ediție a Tombolei de Crăciun
Articolul următorProgramul complet al evenimentelor de Ziua Naţională în judeţul Covasna