Polițiștii din Întorsura Buzăului au dispus, joi, reținerea pentru 24 de ore a unui tânăr în vârstă de 18 de ani, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat.

Din cercetările efectuate a reieșit că în noaptea de miercuri spre joi, acesta a pătruns în incinta unei societăți comerciale din Întorsura Buzăului, de unde a sustras mai multe sume de bani, atât din interiorul magazinului, cât și dintr-un tonomat de cafea și un dozator de lapte, dar și bunuri electronice, valoarea totală a prejudiciului fiind estimată la 3.000 de lei.

“Tânărul a fost identificat la scurt timp de la comiterea faptei, cu sprijinul colegilor de la Poliția Municipiului Brașov, în zona gării din Brașov. Acesta a ajuns în custodia polițiștilor covăsneni și a fost condus la sediu pentru audieri, iar pe numele său a fost emisă ordonanță de reținere pentru 24 de ore”, a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, agent principal de poliție Nicoleta Tolvaj-Marin.

Tânărul este cercetat pentru furt calificat, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Întorsura Buzăului.

Articolul precedentUn bărbat a murit la Sfântu Gheorghe lovit de autobuz
Articolul următorCulturile de sfeclă de zahăr din județul Covasna, afectate de secetă și indundații