Primăria Sfântu Gheorghe le pregătește locuitorilor orașului, de Revelion, concerte și două focuri de artificii, trupele care vor întreține atmosfera în noaptea dintre ani fiind Popas Band şi Mobilmánia.

Conform programului făcut public vineri de Municipalitate, formația Popas Band, una dintre cele mai populare trupe de coveruri din România, va urca pe scenă de la ora 23:00, iar la miezul nopții va avea loc primul foc de artificii de Anul Nou.  Va urca apoi pe scenă trupa maghiară Mobilmánia, care va susține primul concert din 2020, urmat la ora 01:00 de al doilea foc de artificii.

„În seara de 31 decembrie, îi invităm în Piaţa Centrală din Sfântu Gheorghe pe toți cei care doresc să-și ia rămas bun de la Anul 2019 şi să intrăm împreună în noul An. Atmosfera este asigurată de Popas Band, care este considerată una dintre cele mai cunoscute şi populare trupe de coveruri din România”, au transmis organizatorii.

De asemenea, aproximativ 60 de meșteri și producători își oferă bunurile pe aleile și în căsuțele amenajate în zona Târgului de Crăciun de la Sfântu Gheorghe, amplasat în Piața Centrală, iar pe lângă muzica tradițională, spectacolele de dans și cele festive, concerte sau târgul meşteşugarilor, în acest an organizatorii au pregătit o mulțime de surprize, printre care și Camera foto (Photobooth) realizată în fața unui fundal festiv.

Noutatea în acest an este lipsa plasticului din peisaj, pentru că Municipalitatea și-a propus să pună accent și pe protejarea mediului înconjurător.

Articolul precedentPeste 700 de volume donate pentru „BookStaţii” la Sfântu Gheorghe. Termenul a fost prelungit
Articolul următorSpectacol de Crăciun pentru vârstnici, oferit de Serviciul de Ajutor Maltez Sfântu Gheorghe