Locuitorii din municipiul Sfântu Gheorghe, și nu numai, sunt invitați săptămâna viitoare să participe la concertul de muzică clasică extraordinară susținut de violonceliștii Răzvan Suma și Ștefan Cazacu.

Evenimentul, organizat de Centrul de Cultură Arcuş și Institutul Balassi, filiala Sfântu Gheorghe, va avea loc joi, 5 decembrie, începând cu ora 18:00, la Casa Bastion din municipiu, prețul unui bilet de intrare fiind 10 lei/persoană.

Potrivit organizatorilor, cei doi muzicieni sunt membri fondatori ai „Ansamblului PlaCello”, care este format din cei mai valoroși tineri violonceliști actuali din România, iar repertoriul lor este extrem de variat și accesibil publicului.

„Ansamblul „PlaCello” oferă repertorii violonistice în combinații de două până la șase instrumente, de la repertorii clasice, la muzica de show. Pentru concertul din Sfântu Gheorghe sunt pregătite lucrări de Dotzauer, Boccherini, Barriere și Popper”, au transmis organizatorii evenimentului.

Cei interesați își pot procura bilete din timp de la sediul Centrului de Cultură Arcuș din str. Oltului nr. 6, între orele 09:00 – 15:00.

Informații suplimentare pot fi aflate și la numărul de telefon: 0267 373 652.

Articolul precedentCJ Covasna, învestiții pentru extinderea sistemului instituțional
Articolul următorGospCom s-a mutat în Parcul Industrial din Câmpu Frumos