Pentru intervalul 11 februarie, ora 22 – 13 februarie, ora 02, meteorologii anunță ninsori importante cantitativ și depunerea unui strat consistent de zăpadă în zona montană. În plus, viscolul își va face și el apariția, anunță ANM.

Meteorologii avertizează că vântul va avea intensificări, cu viteze mai mari la altitudini de peste 1500 de metri, unde temporar rafalele vor depăși 80-90 km/h și va fi viscol.

ANM anunță și că, în intervalul 11 februarie, ora 20 – 13 februarie, ora 10, în majoritatea regiunilor temporar vor fi precipitații și local se vor acumula cantități cuprinse între 10 și 20 l/mp.

La munte, în Transilvania, în jumătatea de nord a Moldovei și în Maramureș vor fi mai ales ninsori și lapoviță și se va depune strat de zăpadă.

În Banat, precipitațiile vor fi mixte, iar în Oltenia și Muntenia vor predomina ploile până marți seara (12 februarie), apoi vor fi mai ales ninsori.

Temporar vântul va avea intensificări în cea mai mare parte a țării, cu viteze cuprinse în general între 45 și 55 km/h, dar mai ales la munte, în vestul și sudul Olteniei și în sud-vestul Munteniei, unde pe parcursul zilei de marți (12 februarie) rafalele vor fi în jurul a 60-70 km/h.

 

Articolul precedentPeste 39 de tone de hârtie şi carton colectate de elevii covăsneni
Articolul următorAcoperişul pieţei din Sfântu Gheorghe a fost schimbat în întregime