Școala Generală cu clasele I-IV din localitatea Lunca Mărcușului din Dobârlău a primit 600 de cărți cadou la început de an școlar de la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Covasna.

„A fost o onoare deosebită și o veritabilă bucurie pentru Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna să ureze multe reușite elevilor care pășesc în noul an școlar în această zi specială de mijloc de septembrie în care, potrivit unei vechi tradiții, se redeschid porțile instituțiilor de învățământ preuniversitar din țara noastră.

Cu această ocazie, jandarmii covăsneni şi-au unit forţele și au oferit un sprijin Școlii Generale cu clasele I-IV din localitatea Lunca Mărcuș, constând în strângerea unei noi baze de suport educaţional: 600 de cărţi menite să vină în ajutorul unui nou început pentru această instituție grav afectată de inundaţiile produse în urma ploilor abundente de la sfârșitul lunii iunie.

Inspectoratul de Jandarmi Județean Covasna dorește să transmită în anul școlar 2018-2019 mult succes, sănătate și spor la învățătură. Fie ca noul an școlar să însemne atât pentru copii și profesori, cât și pentru părinți, satisfacții, împliniri, putere de muncă și multe bucurii!”, este anunţul postat de Jandarmeria Covasna pe pagina oficială de Facebook.

Articolul precedent16 mii de kürtőskalács vânduţi în weekend la Festivalul Deliciilor Dulci
Articolul următor1.500 de voluntari înscrişi pentru „Let’s do it, Romania!” în judeţul Covasna