Biblioteca Judeţeană „Bod Péter” din Sfântu Gheorghe vine în ajutorul persoanelor bolnave, vârstnice, imobilizate la domiciliu, sau care au dificultăţi de deplasare.

Bibliotecarii le vor duce cărţile pe care aceştia îşi doresc să le citească, la domiciliu, continuând astfel un program pe care Biblioteca Judeţeană îl începuse în urmă cu aproape 8 ani, însă care din „motive organizatorice” nu a mai putut fi derulat.

„Deocamdată este doar un apel din partea noastră. Noi am mai avut în urmă cu mai mulţi ani un program similar, iar acum de fapt reluăm firul. Am avut câteva persoane la care duceam cărţi în mod regulat. Nu ştim dacă şi acum va exista un interes sau dacă vom avea beneficiari, dar încercăm”, ne-a declarat directorul Bibliotecii, Szonda Szabolcs.

Potrivit acestuia, aproximativ 15 bibliotecari se vor îngriji ca persoanele care nu se pot deplasa să primească la domiciliu cărţile pe care vor să le împrumute.

Cei care doresc să primească cărţi la domiciliu pot solicita acest lucru telefonic, la numărul: 0267 351 609.

 

 

 

 

Articolul precedentÎncep controalele pentru siguranţa alimentelor de Paşte
Articolul următorSpecialiștii Băncii Europene de Investiții, vizită de lucru la staţia de gestionare a deşeurilor de la Leţ