Un bărbat în vârstă de 48 de ani din localitatea Brăduț, județul Covasna, a fost bătut cu bestialitate de băiatul său, un tânăr în vârstă de 22 de ani, aflat sub influența băuturilor alcoolice.

Potrivit IPJ Covasna, incidentul s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, în jurul orei 02:00, iar totul ar fi pornit de la o discuție în contradictoriu avută de cei doi.

Mama tânărului agresiv a fost cea care a dat apelul la 112, și pentru că tânărul nu s-a liniștit nici la vederea oamenilor legii, a fost imobilizat și dus la Psihiatrie.

„Polițiștii din cadrul Postului de Poliţie Brăduţ au fost sesizați prin apel 112 de către o femeie în vârstă de 46 ani, despre faptul că soțul său în vârstă de 48 ani, a fost lovit cu pumnii de mai multe ori în zona capului de către fiul său. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, ocazie cu care l-au identificat pe agresor în persoana unui tânăr în vârstă de 22 ani. În urma cercetărilor s-a stabilit faptul că tânărul se afla sub influența băuturiilor alcoolice iar în urma discuțiilor contradictorii purtate cu tatăl a izbucnit un scandal. Întrucât tânărul s-a manifestat agresiv, acesta a fost imobilizat și transportat la o unitate medicală unde a fost internat la secția de pshiatrie” a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Covasna, subinspector Radu Stroe.           

Potrivit acestuia, agresorul este cunoscut cu antecedente penale, astfel că oamenii legii au emis un ordin de protecție provizoriu împotriva tânărului, acestuia fiindu-i interzis să se mai apropie de tatăl său sau de casa părintească la mai puțin de 100 de metri.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvărșirii infracțiunii de violență în familie.

Articolul precedentTânăr de 18 ani din județul Covasna, dosar penal după ce a fost prins fără permis la volan
Articolul următorPrimul câine Salvamont din județul Covasna va ajuta la găsirea persoanelor dispărute