Spectatorii din București care vor să călătorească pe urmele magiei până la Sfântu Gheorghe, vor avea la dispoziție un autocar care îi va duce la Teatrul „Andrei Mureșanu” (TAM), unde în data de 13 martie se joacă „Romacen – Vremea Vrăjitoarei”.

Într-o postare pe Facebook, conducerea TAM a anunțat că autocarul va porni din fața Teatrului Național din București, iar la sosire, spectatorii vor fi primiți cu pâine cu cartofi și un prânz tradițional.

„O nouă ofertă de turism cultural vă este oferită de TAM, în colaborare cu Giuvlipen! Autocarul nostru te ia din fața Teatrului Național, ajungi la Sfântu Gheorghe unde te așteptăm cu celebra pâine cu cartofi și un prânz tradițional. Vizitezi orașul despre care se spune că e ca o stațiune din Elveția, iar seara te așteptăm la ROMACEN – Vremea Vrăjitoarei! Spectacolul este atât de puternic încât vei avea nevoie de cele trei ore de drum înapoi la București să poți digera tot ce ai vazut! Deci, cum sună? Ne vedem în 13 martie pentru o porție de magie din viitor?”, se arată în postarea de pe pagina de Facebook a teatrului din Sfântu Gheorghe.

Costul excursiei (transport, prânz tradițional și spectacol) este de 100 lei/persoană, iar cei interesați pot face rezervări la adresa [email protected]

***

„ROMACEN  – Vremea Vrăjitoarei”, cel mai recent spectacol Giuvlipen, în regia Tinei Turnheim, coproducție a Teatrului Andrei Mureșanu, a avut premiera în zilele de 15 și 16 decembrie 2019. Spectacolul pornește de la textul piesei scrise de Mihaela Drăgan în timpul Rezidenței de dramaturgie de la Royal Court Theatre din Londra: 2019 Focus Europe, și se folosește de principiile unei noi mișcări artistice – Roma Futurism – ale cărei baze au fost puse de artistă în 2018 la ParaSite Hong Kong.

Roma Futurism explorează elemente SF în cultura romă și pune la intersecție cultura și istoria romă cu vrăjitoria și tehnologia viitorului. 

Articolul precedentVântul puternic a doborât mai mulți copaci pe drumurile din județul Covasna
Articolul următorO stradă din Târgu Secuiesc, fără apă luni pentru câteva ore