Prime Kapital  a început lucrările de construcție pentru Sepsi Value Centre, primul Mall din Sfântu Gheorghe, care va avea în total peste 35,000 metri pătrați. Aflat într-o zonă în plină dezvoltare imobiliară, pe principala arteră de acces în Sfântu Gheorghe, cu o suprafață închiriabilă de circa 17.000 metri pătrați, centrul comercial va deservi un număr estimat de 220.000 de locuitori din regiune.

Sepsi Value Centre va deveni polul comercial al orașului, fiind cea mai modernă destinație de shopping și petrecere a timpului liber. Proiectul include un hypermarket, o galerie comercială, spații de tip strip mall și un food court cu design modern, de ultimă generație.

“Mix-ul de chiriași va include branduri cu renume la nivel național și internațional precum și afaceri locale, dezvoltate în cadrul comunității din Sfântu Gheorghe. Ne dorim să oferim vizitatorilor o gamă cât mai largă de opțiuni pentru cumpărături și petrecere a timpului liber.” a declarant Ioana Vlad, Leasing Manager Prime Kapital.

Pe lângă centrele comerciale dezvoltate deja în orașe precum Baia Mare, Roman sau Zalău, Prime Kapital are în derulare mai multe proiecte de regenerare urbană în 9 orașe din România. Compania investește în comunitățile din care face parte prin creșterea numărului de locuri de muncă, a siguranței zonelor dezvoltate și a economiei generale a orașelor.

Despre Prime Kapital

Prime Kapital este un dezvoltator, investitor și operator imobiliar activ în Europa centrală și de est cu o prezență amplă pe piața din România. Echipa numără peste 200 de specialiști în domeniul imobiliar ce îmbină competențe multi-disciplinare și acoperă întregul lanț valoric, specific dezvoltărilor imobiliare, de la achiziția, designul și construcția proiectelor până la închirierea, vânzarea și administrarea proprietăților. Aceștia au realizat peste 30 proiecte imobiliare în ultimii 10 ani, în România și în Europa Centrală și de Est și toate au dus la dezvoltarea durabilă a comunităților și a economiei locale. Pentru mai multe detalii, accesați: www.primekapital.com.

Imagine

Articolul precedentGuvernul Orban a PICAT! 261 de parlamentari au votat PENTRU moțiunea de cenzură
Articolul următor4 copaci doborâți de vânt pe drumurile din județul Covasna