Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se circulă în condiții de ceață, cu vizibilitate redusă izolat sub 200 metri, pe raza județelor Tulcea și Vrancea.

Pe arterele rutiere principale, respectiv autostrăzile A1 București-Pitești, A1 Sibiu-Deva, A2 București – Constanța, A3 București-Brașov și DN 1 Ploiești-Brașov, se circulă pe un carosabil uscat, cu vizibilitate bună, iar valorile de trafic sunt normale.

Astăzi, în intervalul orar 09.00 – 16.00, pe DN 7 Sibiu – Râmnicu Vâlcea, între kilometrii 235+300 metri – 236, în extravilanul localității Câineni, județul Vâlcea, se vor efectua lucrări de decolmatare a șanțurilor, circulația rutieră urmând să se desfășoare dirijat, de piloți de trafic.

Pentru prevenirea implicării în accidentelor rutiere, polițiștii sfătuiesc șoferii să ruleze cu prudenţă, să păstreze o distanţă corespunzătoare între vehicule şi să se asigure foarte bine înainte de schimbarea direcţiei de deplasare.

Articolul precedentSONDAJ Sociopol după anunțul comasării alegerilor. Cum ar vota românii: PSD-PNL în alianță sau separat?
Articolul următor66 de percheziţii, în mai multe judeţe, într-un dosar de obţinere ilegală de fonduri guvernamentale