A căzut ultima cortină pentru Mirela Bucur. Îndrăgita actriță și regizoare a Teatrului „Andrei Mureșanu” și fost consilier local din partea PNL Covasna, s-a stins din viață miercuri, vârsta de 52 de ani.

Actrița a fost diagnosticată cu cancer și s-a aflat în ultima perioadă internată la Spitalul Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe.

Mirela Bucur va fi condusă pe ultimul drum sâmbătă, 14 martie, de la ora 13:00, iar înmormântarea va avea loc la Cimitirul Ortodox al Bisericii din deal.

Cei care au cunoscut-o și doresc să îi aducă un ultim omagiu o pot face joi, 12 martie, de la ora 16:00, la Teatrul „Andrei Mureșanu” unde va avea loc prezentarea condoleanțelor.

Priveghiul va avea loc vineri, 13 martie, de la ora 19:00, la capela Bisericii Ortodoxe din deal.

***

Născută în data de 13 iunie 1967, Mirela Bucur a urmat studiile Facultății de Arte, Secţia Actorie, din cadrul Universității Ecologice București, iar în 2007 a obținut Masteratul în Regia spectacolului contemporan la Universitatea de Arte Târgu Mureș.

S-a apucat de regie în 1998, iar printre spectacolele pe care le-a regizat se numără ”Querer”, ”Mateiaș Gâscarul” și „Doi Galbeni”.

În iunie 2016 a intrat în Consiliul Local Sfântu Gheorghe pe lista Partidului Naţional Liberal, iar un an mai târziu și-a dat demisia din funcție.

Articolul precedentCUTREMUR de 4,5 grade, cu puțin timp în urmă, în România
Articolul următorCoronavirusul a băgat spaima în donatori. Numărul persoanelor care donează în județul Covasna a scăzut cu 70%