A pornit perioada de vot în procesul Com’ON Sfântu Gheorghe. În etapa de vot au intrat toate inițiativele care au îndeplinit condițiile descrise în regulament (prin descrierea originală sau prin completările primite în procesul de verificare tehnică).

Votul se desfășoară între 26 aprilie, ora 12 – 20 mai, ora 11:59. Ierarhia finală în urma etapei de vot va fi publicată în cursul zilei de 21 mai.

Votul poate fi exprimat pe pagina web www.comonsepsi.ro (accesează secțiunea VOTEAZĂ) intrând pe descrierea detaliată a unei inițiative și apăsând butonul VOTEZ. Platforma va evidenția numărul de voturi rămase disponibile și faptul că inițiativa a fost votată deja de utilizator (dacă este cazul).

Orice persoană cu un cont activ pe platforma cu acces public Facebook poate să-și exprime votul în cadrul procesului participativ Com’ON Sepsi. Dacă o persoană nu are încă un cont, își poate crea unul și în perioada derulării votului.

Persoana care își exercită dreptul de vot declară pe propria răspundere relația sa în raport cu municipiul Sfântu Gheorghe (trăiește/studiază/muncește în/provine din Sfântu Gheorghe).

O persoană poate să voteze un număr maxim de 10 inițiative. O inițiativă nu poate primi mai mult de un vot din partea unei persoane. Un vot deja exprimat nu mai poate fi retras.

În urma votului public, 30 de inițiative primesc sprijin de maxim 2.500 lei pentru implementare.

Com’ON Sfântu Gheorghe este derulat de Grupul PONT în parteneriat cu Primăria și Consiliul Local Sfântu Gheorghe. Proiectul este finanțat de către Fondul Bethlen Gábor Alap.

Articolul precedentCod galben de ploi torenţiale şi vijelii în Covasna
Articolul următorA început sezonul lucrărilor pe străzile şi trotuarele din Sfântu Gheorghe