Poliţiştii covăsneni au întocmit un dosar penal pe numele unui bărbat în vârstă de 52 de ani din Sfântu Gheorghe, după ce acesta a încălcat ordinul de protecţie provizoriu la doar câteva ore după ce acesta fusese emis.

La data de 24 august a.c., în jurul orelor 20:00, poliţiştii covăsneni au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că o femeie în vârstă de 49 ani din municipiul Sfântu Gheorghe a fost amenințată cu acte de violență în locuința comună de către fostul soț.

La fața locului a fost direcționată echipa de siguranță publică cea mai apropiată de locul evenimentului, ocazie cu care s-a confirmat producerea evenimentului și a rezultat că victima se încadrează în situația de risc iminent, fapt pentru care a fost emis ordin de protecţie provizoriu”, au transmis reprezentanţii IPJ Covasna.

Potrivit acestora, la câteva ore de la sesizarea evenimentului, femeia agresată a sunat din nou la 112 reclamând că bărbatul s-a întors în locuinţa comună și face scandal, astfel că pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de încălcare a ordinului de protecție provizoriu.

Articolul precedent33 de candidaţi nu s-au mai prezentat la ultima probă scrisă de la BAC – sesiunea de toamnă
Articolul următorAzi încep probele orale ale examenului de Bacalaureat 2019 – sesiunea de toamnă