Fundația Comunitară Covasna va acorda un premiu în valoare de 300 lei unei persoane care se înregistrează pentru utilizarea unui nou card comunitar.

Toate persoanele înregistrate pentru utilizarea cardului comunitar în luna martie se pot înscrie în cursa pentru premiul pus la dispoziție de Fundația Comunitară Covasna. Câștigătorul va fi tras la sorți în data de 29 martie, de la ora 12:00.

Cei care doresc să se înscrie pentru cardul comunitar o pot face într-unul din magazinele partenere ale Fundației Comunitare Covasna, din localitățile Sfântu Gheroghe, Covasna, Târgu Secuiesc sau Baraolt, dar și online, prin aplicația pentru telefoane mobile android „Goforcard”.

Pentru tragerea la sorți, cei interesați trebuie să se înscrie la adresa [email protected], precizând numele, prenumele, numărul cardului comunitar și adăugând o fotografie cu formularul completat.

Termenul de trimitere a formularelor de înscriere este 25 martie.

Cardul comunitar a fost lansat la Sfântu Gheorghe în urmă cu mai bine de 7 ani, pentru sprijinirea inițiativelor locale. Acesta poate fi utilizat în magazinele sau unitățile din județul Covasna, care promovează și vând produse sau servicii preponderent locale.

Articolul precedentAngajații unei fabrici din Sfântu Gheorghe – 3,5% din impozitul pe venit în schimbul măsurării tensiunii și glicemiei
Articolul următor16 şoferi au rămas fără permis în Covasna în primul weekend din martie