Sportiva Lotului de lupte libere al Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe, Mădălina Linguraru s-a întors acasă după experiența de la Exatlon România, sezonul II.

Al doilea sezon al reality show-ului Exatlon România a debutat pe 29 august, cu 20 de concurenți (10 vedete și 10 oameni de rând), împărțiți în două echipe reprezentative fiecăruia: „Faimoșii” (vedetele) și „Războinicii” (oamenii de rând). Filmările au avut loc în orașul Las Terrenas, pe coasta de nord a Republicii Dominicane.

Multipla campioană națională și internațională a fost eliminată în ediția de vineri, în urma duelului cu Corina Petruț pe care nu a reușit să o învingă

Beatrice Olaru, Corina Petruț și Mădălina Linguraru s-au luptat pentru a scăpa de duel și a merge direct în semifinală, alături de Mădălina Predoi și Iulian Pitea. Cea care a reușit să se califice a fost Beatrice Olaru.

Mădălina Linguraru a făcut spectacol în echipa Războinicilor încă de la început. Luptătoarea în vârstă de 26 de ani a declarat la intrarea în competiție că a făcut acest pas pentru că a simțit că este o „experiență frumoasă și o nouă provocare”, concursul fiind cu totul diferit față de cele la care a participat până acum. Acum, la aproape două luni de la înscrierea în competiție, multipla campioană spune că experiența a schimbat-o în bine și că își va aminti cu plăcere de această perioadă.

„Sfârșit de an cu un vis realizat! Competiția a luat sfârșit! Am câștigat cea mai frumoasă experiență din viața mea, am câștigat prietenia unor oameni frumoși, am câștigat admirația și critica unora dintre voi, iar pentru asta vă mulțumesc tuturor pentru tot ce am trăit în această perioadă! A fost o experiență dificilă care m-a schimbat în bine și de care îmi voi aminti cu plăcere toată viața!”, a transmis luni Mădălina Linguraru pe pagina de Facebook.

Marele premiu, în valoare de 100.000 de euro, precum şi trofeul „Exatlon 2” au ajuns în cele din urmă în mâinile „Războinicei“ Beatrice Olaru, fostă handbalistă de performanţă, în vârstă de 29 de ani.

Articolul precedentVictimele violenței domestice, protecție într-o locuință nouă în județul Covasna
Articolul următorTrei accidente rutiere, produse marţi, pe raza judeţului Covasna