Numărul persoanelor autoizolate la domiciliu în județul Covasna a scăzut la 38, anunță Cancelaria Prefectului care a emis luni un nou comunicat privind situaţia la zi a cazurilor suspecte de Coronavirus.

O familie compusă din 4 persoane a ieşit din autoizolare, şi până la acest moment, nu există nici o persoană pentru care să fi fost confirmată infectarea cu virusul COVID – 19.

„În acest moment, suntem în măsură să comunicăm populației că la nivelul județului Covasna nu sunt persoane aflate în carantină. De asemenea, numărul persoanelor autoizolate la domiciliu este de 38, persoane care au fost verificate de către Direcția de Sănătate Publică Covasna și nu s-a găsit nici un caz suspect de Coronavirus COVID 19. A ieșit din autoizolare o familie compusă din 4 persoane”, transmite Cancelaria Prefectului judeţului Covasna.

Bărbatul care se afla izolat la secția Boli Infecțioase a Spitalului Județean de Urgență din Sfântu Gheorghe a fost externat săptămâna trecută și plasat în autoizolare la domiciliu, după ce Institutul de Boli Infecțioase „Matei Balș” a infirmat infectarea cu COVID-19.

 

Articolul precedentCos de gunoi semiingropat incendiat de 7 ori la Sfântu Gheorghe. TEGA face un apel la locuitori să sune la 112 dacă sunt martorii unor astfel de scene
Articolul următorReţinut pentru 24 de ore după ce nu a oprit la semnalul poliţiştilor, a abandonat maşina şi a fugit în câmp