Vremea rea creează probleme și în județul Covasna. Patru copaci au fost doborâți de vânt, iar pompierii covăsneni au fost solicitați să intervină pe DN2D și pe DN11, în zona localității Oituz, pentru degajarea părții carosabile.

Potrivit ISU Covasna, alături de pompieri intervin și echipaje din cadrul SDN Sfântu Gheorghe.

”În urma manifestării fenomenelor meteo periculoase prognozate de codul portocaliu emis pentru județul nostru, pompierii covăsneni au fost solicitați să intervină, împreună cu personal din cadrul SDN Sfântu Gheorghe, pe DN2D pentru degajarea a patru copaci căzuți pe partea carosabilă. De asemenea, un arbore a căzut pe DN11 în zona Oituz, iar echipaje din cadrul SDN Sfantu Gheorghe intervin pentru degajarea acestuia”, au transmis reprezentanții ISU Covasna.

Meteorologii au emis miercuri avertizări cod roșu de viscol și vânt în nouă județe din ţară, valabile de miercuri seara, de la ora 18:00, şi până joi dimineață la ora 08:00.

De asemenea, mai multe judeţe printre care şi Covasna sunt sub atenţionare cod portocaliu de ninsori şi viscol până joi, la ora 12:00

Potrivit ANM, în jumătatea de sud a Moldovei, Dobroge şi cea mai mare parte a Munteniei vor fi intensificări susținute ale vântului cu rafale de 70…85 km/h, temporar va ninge viscolit determinând scăderea vizibilității. (sursa: Administrația Națională de Meteorologie)

Articolul precedentAu început lucrările de construcție pentru Sepsi Value Centre – primul Mall din Sfântu Gheorghe
Articolul următorMai multe drumuri închise sau blocate din cauza vremii nefavorabile