370.000 lei este valoarea totală a investiţiilor în echipamente pentru dotarea Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) “Mihai Viteazul” al judeţului Covasna în 2019, sumă alocată de Consiliul Județean (CJ) Covasna.

Printre altele, salvatorii covăsneni au primit în acest an 25 de dispozitive portabile pentru stins incendiile de pădure, 43 de costume de protecție pentru pompieri – tip nomex, tehnică pentru monitorizarea intervențiilor la nivel județean și mobilier pentru dotarea dispeceratului integrat.

„Reușita pompierilor militari la intervențiile în situaţii de urgenţă este influențată și de accesoriile şi echipamentele pe care le au în dotare. Aducem mulţumiri Consiliului Județean Covasna care continuă să investească în dotarea noastră, astfel punând un mare accent pe siguranța cetățenilor județului nostru (…) Activitatea pompierilor covăsneni se derulează în sprijinul şi pentru cetăţean, iar obiectivele prioritare ale instituţiei noastre sunt orientate spre eficientizarea acţiunilor de prevenire şi gestionare a situaţiilor de urgenţă”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Covasna, slt. Marius Tolvaj.

Cele mai noi echipamente intrate în dotarea ISU Covasna au fost prezentate vineri, 20 decembrie, la sediul instituţiei, în prezenţa preşedintelui CJ Covasna, Tamás Sándor şi a vicepreşedintelui Henning László.

Foto: ISU Covasna

Articolul precedentTricourile Sepsi-SIC, scoase la licitaţie zilele trecute, adjudecate pentru 620, respectiv 250 lei
Articolul următorOrdin de protecție provizoriu împotriva unui covăsnean care și-a bătut și amenințat concubina