S-a încheiat licitația publică lansată zilele trecute de Campioana României la baschet feminin, ACS Sepsi-SIC Sfântu Gheorghe. Cele două tricouri, cel folosit de căpitanul Annemarie Gödri-Părău în sezonul 2018-2019, şi cel folosit la Naţionala României şi-au găsit proprietari noi, iar banii vor fi donaţi pentru a ajuta la vindecarea unei tinere jucătoare din Ungaria, diagnosticată cu leucemie.

Licitaţia s-a derulat pe pagina de facebook a echipei, iar suma de pornire a fost 100 lei.

“Au fost scoase la licitaţie tricoul alb pe care Annemarie Gödri-Părău l-a folosit în sezonul trecut la Sepsi-SIC, dar şi tricoul de la echipa naţională a României, ajutând-o astfel pe jucătoarea Gereben Lívia, de la Atomerőmű KSC Szekszárd, care suferă de leucemie. Tricoul Sepsi-SIC a fost cumpărat pentru 620 de lei, noul său proprietar fiind Pál Csaba, în timp ce tricoul galben de la Naţională ajunge la Stern Marius pentru 250 de lei. Vă mulțumim că ați participat la licitație și că o putem ajuta astfel pe Livi!”, au transmis reprezentanţii Sepsi-SIC.

Jucătoarea Atomerőmű KSC Szekszárd, Gereben Lívia, în vârstă de 20 de ani a fost diagnosticată în luna mai cu leucemie, formă acută mieloidă. A urmat trei tratamente de chimioterapie în ultimele luni și un transplant de măduvă în luna octombrie. Tânăra se recuperează acasă, în condiții sterile, iar reprezentanţii Sepsi-SIC speră că suma îi va fi de folos.

Articolul precedentElevii și preșcolarii intră în vacanța de iarnă
Articolul următor370 mii lei investiți în tehnica de intervenţie, în 2019, la ISU Covasna