Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Covasna atrage atenția agenților economici că mai au timp până pe data de 21 decembrie să depună documentele justificative pentru plata subvențiilor.

„Potrivit prevederilor codului fiscal, termenul de depunere al Declaraţiei privind obligaţiile de plată a contribuţiilor sociale, impozitul pe venit şi evidenţa nominală a persoanelor asigurate (112) şi implicit al documentelor privind justificarea sumelor pentru subvenţionarea locurilor de muncă pentru luna noiembrie, este 21 decembrie 2018. Rugăm angajatorii să se încadreze în termen”, transmit reprezentanții AJOFM Covasna.

Au obligația de a depune aceste declarații angajatorii, persoane fizice și juridice, precum și entitățile asimilate acestora, care au calitatea de plătitori de venituri din activități dependente; instituțiile publice care calculează, rețin, plătesc și suportă contribuții sociale obligatorii în numele asiguratului; precum și orice plătitor de venituri de natură salarială sau asimilate salariilor.

Articolul precedentAtenţionare a Jandarmeriei: ursoaică şi doi pui, văzuţi în zona Şugaş Băi
Articolul următorWiFi4EU: Internet gratuit în spaţii publice din patru localităţi covăsnene