Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a luat parte în weekend la prima competiţie de Arte Marţiale din calendarul Federaţiei Române de Arte Marţiale pe anul 2019.

Sala Sporturilor din Braşov a fost gazda Cupei României de Autoapărare Ediţia 2019, competiţie destinată tuturor categoriilor de ani şi greutate, feminin şi masculin. La startul acestei competiții s-au aliniat 35 de cluburi din întreaga ţară cu peste 800 de sportivi repartizaţi pe 9 ramuri de arte marțiale desfăşurate pe 6 suprafeţe de luptă.

Clubul Sportiv Municipal Sfântu Gheorghe a participat la această competiţie cu 20 de sportivi înscrişi la probele de ju-jitsu fighting şi ju-jitsu ne-waza rezultatele acestora fiind următoarele:

Medalie de aur pentru sportivii: Laşcu Vlad, Bejenaru Vasilică, Creţu Andreea, Fazakas Daniel, Lungu Brianna, Stănciuleasa Adrian, Andronic Vlad, Boieriu Radu, Ţifrea Laurenţiu, Dorobanţ Radu, Ilieş Robert, Garaiacu Electra, Hadjipanayiotou Eirini, Oltean Veronica, Onişoru Ovidiu, Munteanu Gabriel, Mocanu Daniel.

Medalie de argint: Stănciuleasa Adrian, Mocanu Daniel, Bîgiu Alexandru, Niţă Flaviu.

Medalie de bronz: Lazăr Cristina, Andronic Vlad, Fazakas Daniel.

„Am început anul foarte bine pe plan sportiv la secţia de arte marţiale, sportivii noştri s-au clasat în mare parte pe cea mai înaltă treaptă a podiumului de premiere la această competiţie, sper să o ţinem aşa tot anul. Mulţumim pe această cale tuturor acelora care ne-au sprijinit în realizarea acestor rezultate frumoase”, a declarat antrenorul Petru Oltean.

Articolul precedentNumărul amenzilor aplicate de ISU Covasna a crescut de 6 ori în 2018
Articolul următorTârgul de produse tradiționale din Târgu Secuiesc, anulat pentru prima dată în 8 ani din cauza pestei porcine