Pentru prima oară din ianuarie încoace, miercuri dimineaţă au fost introduse pe platforma de programare 1.600 de locuri noi la Sfântu Gheorghe pentru vaccinarea anti-COVID-19, anunță WE RADIO.

Este vorba despre vaccinul Moderna, locurile fiind disponibile pentru persoanele cu vârsta peste 65 de ani şi bolnavii cronici, la Centrul amenajat la Ştrandul Municipal din strada Sporturilor. În total, aproximativ 4.500 de locuri pentru vaccinarea împotriva COVID-19 erau disponibile miercuri dimineață în centrele amenajate în județul Covasna, cu aproape o săptămână înainte de demararea programărilor pentru etapa a 3-a a campaniei naționale, destinată populației generale.

În prezent, pe platforma de programare dezvoltată de STS, pentru județul Covasna apar 8 centre destinate vaccinării anti-COVID-19, 4 dintre acestea având disponibile locuri libere, respectiv Centrul de la Ştrandul Municipal din Sfântu Gheorghe (Vaccin Moderna pentru persoanele peste 65 de ani şi bolnavii cronici), Căminul Cultural Brădet (peste 1.100 de locuri cu vaccin Astra Zeneca pentru persoanele peste 18 ani), Casa Orășenească de Cultură Covasna (aproximativ 700 de locuri cu vaccin Astra Zeneca pentru persoanele peste 18 ani) și la vechea Sală de Sport din Baraolt (peste 1.000 de locuri cu vaccin Astra Zeneca pentru persoanele peste 18 ani).

Sursă: WE RADIO

Articolul precedentPublicarea Bugetului 2021 în Monitorul Oficial pornește plățile pentru contractele de ajutor de stat din Măsura 2 – Capital de lucru
Articolul următor73 de noi cabinete de vaccinare au fost deschise în țară