Un bărbat de 38 de ani din Sânzieni, județul Covasna, a fost ridicat luni de poliţiştii covăsneni, în baza unui mandat, adus la sediul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Covasna, iar ulterior a fost predat Peniteciarului Codlea, unde îşi va petrece următoarea perioadă.

Potrivit IPJ Covasna, bărbatul are de executat o pedeapsă de 11 luni de închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere.

„La data de 20.01.2020, pe raza comunei Sânzieni, județul Covasna, în conformitate cu un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea emis de Judecătoria Sfântu Gheorghe, privind un bărbat în vârstă de 38 ani, polițiștii din cadrul Posturilor de Poliție Sânzieni și Poian au acționat în vederea identificării persoanei în cauză. Bărbatul a fost identificat și condus la sediul I.P.J Covasna. Ulterior acesta a fost condus și predat Peniteciarului Codlea în vederea executării pedepsei”, au transmis reprezentanţii IPJ Covasna.

 

 

Articolul precedentUrmărire ca în filme la Zagon. A vrut să scape de poliţişti … fugind în câmp
Articolul următorCursurile Colegiului Naţional Mihai Viteazul din Sfântu Gheorghe, suspendate din cauza virozelor respiratorii