Focar de infecție în zeci de magazine din țară. Comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au închis 35 de unități dintr-un lanț cunoscut de supermarketuri, după ce comisarii au descoperit mai multe nereguli. Mizerie, produse expirate și gândaci printre alimente – sunt doar câteva nereguli pe care clienții le-au găsit la raft. 

 

Comisarii Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorilor au desfășurat mai multe controale la un lanț important de magazine care se află printre preferințele românilor. Ceea ce au găsit i-au îngrozit pe inspectori.

Alimente expirate sau ținute în mizerie, legume și fructe stricate, frigidere pline cu praf și gândaci au găsit inspectorii în unitățile comerciale. În aceste condiții sunt ținute produsele pe care românii le consumă.

 

Astfel, 256 de magazine din totalul de 306 care sunt deschise în România au primit amenzi în valoare de 3,5 milioane de lei, iar 35 de unități au fost închise. Mai precis, pentru 29 magazine activitatea a fost oprită până la remedierea problemelor, însă pentru celelalte 6 a fost luată decizia închiderii pe o perioadă de 6 luni. 

 
 
Articolul precedentLiceul „Constantin Brâncuși” din Sfântu Gheorghe a primit statut de școală-pilot în sistem blended learning
Articolul următorMIPE, anunț pentru părinți: TICHET de 500 de lei pentru sute de mii de copii din familii defavorizate – Cererea, depusă până la 10 septembrie