Astazi, temperaturile se vor situa în jurul mediilor multianuale. Cerul va fi variabil, mai mult noros la munte, în vestul, nordul şi centrul tarii.

Se vor semnala precipitatii mixte în zonele montane si predominant ploi în rest. Izolat cantitatile de apa vor fi însemnate (peste 15…20 l/mp). Vântul va avea intensificari pe crestele montane (rafale de 70…80 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între 1 şi 10 grade.

În București, valorile de temperatura se vor situa în jurul celor normale. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maxima va fi de 6…7 grade.

La munte, începând din a doua parte a zilei, aria precipitatiilor se va extinde si va cuprinde cea mai mare parte a zonei montane. La început, precipitatiile vor fi mixte la altitudini mici si predominant sub forma de ninsoare la altitudini mari, apoi vor fi ploi si doar în zona înalta si lapovita si ninsori. Izolat cantitatile de apa vor fi însemnate (peste 15…20 l/mp). Vântul va avea intensificari pe creste. 

Articolul precedentAlexandra Păcuraru: „Să fim români buni și demni, indiferent cât ne va fi de greu”
Articolul următorSistemul Garanție-Returnare devine operațional de astăzi – Românii vor plăti 50 de bani pentru ambalaje