Vremea în data de 23 martie se anunță cu temperaturi în creștere, deși ploile vor continua să apară în unele zone din țară.

Astăzi vremea va fi în general frumoasă şi se va încălzi în majoritatea zonelor. Cerul va fi variabil, cu înnorări în prima parte a zilei în regiunile sudice, unde izolat vor fi posibile ploi slabe. Vântul va sufla moderat, iar temperaturile maxime se vor încadra între 12 şi 20 de grade.

În București vremea se va încălzi, astfel că temperatura maximă va fi de 16, chiar 17 grade. Vântul va sufla moderat, iar cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în prima parte a zilei.

La munte vremea se va încălzi, dar vor fi înnorări în prima parte a zilei, când izolat vor fi posibile ploi slabe. Valorile termice vor crește ușor față de ieri astfel că vom avea 9 grade la Sinaia, 11 la Păltiniș, iar maxima de 12 grade se va înregistra la Predeal. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentCiolacu sare în apărarea pensionarilor speciali: „Dacă luăm ad-litteram ce ne-am asumat în PNRR, depopulăm ministerul Apărării, de Interne, Justiția și toate Serviciile”
Articolul următorRabla 2023. Din 24 martie încep înscrierile pentru persoane fizice. Care sunt principalele modificări