Vremea începe să se încălzească ușor în cele mai multe zone în data de 14 septembrie.

Astăzi vremea se va încălzi în toate regiunile. Cerul va fi variabil, temporar noros în nordul ţării, unde pe arii restrânse se vor semnala ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla moderat, cu ușoare intensificări în zona montană înaltă, iar pe spaţii mai mici şi la cote ceva mai reduse vor fi intensificări de vânt și în Transilvania. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 de grade în Maramureş şi nord-estul Transilvaniei şi 29, chiar 30 de grade în Câmpia de Vest. Dimineaţa, în zonele joase, în special în Transilvania vor mai fi condiţii de ceaţă.

În București vremea va fi frumoasă şi se va încălzi uşor. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximă, la amiază va fi de 26…27 de grade.

La munte vremea se va încălzi, iar pe parcursul zilei cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi ploi slabe de scurtă durată în nordul Carpaţilor Orientali. În cursul nopţii înnorările se vor accentuat treptat în masivele vestice şi nordice, unde local vor fi averse, însoţite şi de descărcări electrice, iar prin acumulare, izolat, se vor înregsitra cantităţi de apă de peste 20…25 l/mp. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări în zona montană înaltă, unde în a doua parte a zilei se vor atinge viteze de 60…80 km/h. 

Sursa: Realitatea de Bucuresti

Articolul precedentComisia Europeană, plan de economisire FĂRĂ PRECEDENT: 5% reducere a consumului în orele de vârf
Articolul următorCreştinii sărbătoresc astăzi Înălţarea Sfintei Cruci