Câteva zeci de persoane, alături de autorităţi publice locale şi militari din Garnizoana Sfântu Gheorghe, au sărbătorit miercuri Ziua Drapelului Naţional.

Au avut loc ceremonii și activități specifice, dar și un spectacol aviatic prezentat de piloţi şi paraşutişti din cadrul Aeroclubului României – filiala Brașov.

La Monumentul Ostașului Român din municipiul Sfântu Gheorghe s-a desfășurat ceremonia publică de înălțare pe catarg a Drapelului României.

Tot în cadrul evenimentelor a avut loc și premierea elevilor din județul Covasna care au obținut rezultate deosebite pe parcursul anului școlar, dar şi un spectacolul aviatic al piloţilor şi paraşutiştilor Aeroclubului României – Braşov.

După defilarea gărzii de onoare, cu prezentarea onorului la drapelul înălțat pe catarg, de la ora 13:30 s-a plecat în marș cu drapelul național al României pe traseul: Monumentul Ostaşului Român – Str. Lt. Păiş David – Str. 1 Decembrie 1918 – Str. Armata Română – sediul Unităţii Militare 01048 Sfântu Gheorghe.

Articolul precedentCaravana “Fii pregătit!” sosește în județul Covasna!
Articolul următorMai sunt doar câteva zile pentru declararea garajelor din Sfântu Gheorghe