Înaintea partidei dintre Sepsi OSK și FCSB de la începutul săptămânii viitoare, antrenorul echipei din Sfântu Gheorghe, László Csaba, și mijlocaşul Gabriel Vaşvari, au susținut vineri o conferință de presă la sediul clubului, în cadrul căreia au vorbit despre șansele pe care Sepsi le are să învingă echipa roș-albaștrilor.  

László Csaba consideră că echipa pe care o antrenează este pregătită pentru meciul care se va juca pe teren propriu, și că deși este una dintre cele mai puternice echipe din campionat, FCSB face anumite greșeli care ar putea fi în favoarea jucătorilor de la Sepsi.

„Avem un joc foarte tare, aici acasă. Eu cred că echipa este pregătită, nu avem accidentaţi. Băieţii sunt nu numai pregătiţi, ci sunt şi bucuroşi să joace împotriva uneia dintre cele mai puternice din campionat. (…) Oamenii spun că FCSB este o echipă foarte bună şi eu cred acest lucru, dar face şi greşeli. Eu am analizat meciurile, le-am văzut de multe ori la televizor (…) şi am văzut unde fac greşeli, dar nu le spun, le păstrez pentru mine. Şi ei fac greşeli, şi ei sunt oameni. Echipa pe care o antrenez trebuie să aibă încredere pentru că joacă acasă. Deși nu suntem favoriți, nu întotdeauna favoritul câștigă jocul. Va trebui să muncim ca să câştigăm”, a declarat László Csaba.

La rândul său, Vaşvari spune că meciul de la începutul săptămânii viitoare este unul foarte dificil, dar este încrezător că, deși FCSB a schimbat sistemul și arată o ofensivă mai puternică față de campionatul trecut, echipa din Sfântu Gheorghe poate ieși învingătoare în urma partidei.

„Ne aşteaptă o partidă foarte dificilă, întâlnim una dintre cele mai bune echipe din campionat. Ce am văzut eu de la începutul campionatului e că FCSB arată o forţă ofensivă crescută, după părerea mea, faţă de anul trecut. Au şi schimbat sistemul, se vede că jucătorii se simt bine în acest sistem. Au şi un mic avantaj faţă de noi, pentru că deja au disputat trei meciuri, urmează al patrulea, noi abia am disputat unul, şi au putut să lege mai bine relaţiile de joc. Dar, eu sunt încrezător că putem face o partidă bună şi să ieşim cu un rezultat bun de pe teren. (…) Ei ştiu că au avut parte de meciuri grele aici, la Sfântu Gheorghe, şi cred că vor veni montaţi. Sper că ne vom ridica la acelaşi nivel şi că noi o să fim cei care o să ieşim bucuroşi de pe teren”, a spus mijlocașul.

Cea de-a doua etapă a Ligii I de fotbal se va disputa luni, 22 iulie, de la ora 21:00, pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe, iar suporterii mai pot procura bilete în ziua meciului, între orele 09:00-16:00, de la Biroul de Organizare Evenimente Culturale din Sfântu Gheorghe, (Piața Libertății, nr.1), pentru 20 lei (bilet standard), respectiv 30 lei (locuri în partea acoperită).

VIDEO ► (sursa: Facebook/Sepsi OSK)

Articolul precedentDouă străzi din Sfântu Gheorghe, fără gaze naturale luni
Articolul următorCod galben de ploi în județele Covasna și Harghita