Antrenorul formaţiei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Leo Grozavu, e convins că Dinamo va redeveni o forţă a Ligii I după achiziţiile de jucători făcute în vara acestui an, dar speră ca acest lucru să nu se întâmple la meciul direct de sâmbătă.

Aşteptăm în primul rând să facem o partidă bună şi în urma unui joc bun să apară şi rezultatul. Sigur, nu e uşor, ştim că întâlnim una dintre echipele foarte active pe piaţa transferurilor. În această perioadă a adus foarte mulţi jucători de calitate. Chiar dacă până în acest moment rezultatele nu au apărut acolo, sunt convins că în momentul în care vor reuşi să lege rezultate pozitive Dinamo va redeveni o forţă a campionatului din România. Pe noi ne interesează mai mult ce facem noi, suntem într-o perioadă bună, venim după trei rezultate pozitive. Ne dorim să menţinem această serie bună pentru că uşor, uşor băieţii au început să se lege, grupul este unit. În momentul de faţă avem şi noi speranţe de la orice joc„, a spus Grozavu, joi, într-o conferinţă de presă.

Tehnicianul nu a reuşit să-i vadă foarte mult la lucru pe noii jucători dinamovişti, despre care afirmă că sunt de calitate: „E destul de dificil, pentru că Dinamo are mulţi jucători pe care nu-i cunoaştem. Am încercat să obţinem date despre ei, dar până la urmă important este ce facem noi pe teren. Au jucători cu calitate, valoroşi, am reuşit să îi vedem puţin la treabă. Sigur că nu sunt în cea mai bună stare a omogenităţii lor, dar sunt jucători importanţi, aduşi din campionate mult mai puternice decât cel al României. Sunt convins că vor demonstra în scurt timp că au valoare şi sper ca acest lucru să nu se întâmple la meciul cu noi„.

Partida Sepsi OSK Sfântu Gheorghe – Dinamo, din cadrul etapei a 8-a a Ligii I, se va disputa sâmbătă, de la ora 21:45.

AGERPRES

Sursa: Realitatea de Covasna