Trupe și artiști de renume internațional vor concerta, în perioada 14-16 iunie, la prima ediție a Festivalului de hituri diMANSIONS, care va avea loc la Castelul Miko din localitatea covăsneană Olteni.

Organizatorii au anunțat că au fost puse în vânzare biletele de o zi, cei interesaţi putând să le achiziţioneze la preţ promoţional până în data de 1 aprilie, în limita stocului disponibil.

„Festivalul va fi organizat pe o suprafaţă de 10 hectare, pe domeniul Castelului Miko, proprietate ce aparţine comunei Bodoc şi Consiliului Judeţean Covasna. Timp de 3 zile, în acest cadru istoric și pitoresc se vor auzi unele dintre cele mai cunoscute melodii retro, toate acestea sub „umbrela” diMANSIONS. Curtea castelului va oferi deopotrivă spaţii de relaxare pe timpul zilei, în timp ce concertele de seară vor avea loc sub cupola unui cort gigantic, cu o capacitate de până la 10.000 de persoane, asigurând distracția participanților, indiferent de condițiile meteo”, au transmis organizatorii.

Printre artiștii care vor urca pe scena festivalului se numără Thomas Anders & Modern Talking Band, The Dire Straits Experience, Dr. Alban, Lou Bega, Tania Evans, Hermes House Band, Turbo B ex SNAP!, trupa jamaicană de muzică reggae Inner Circle, deţinătoarea unui premiu Grammy şi formaţia britanică Massaoke.

„În premieră în România, cu un concept unic în lume, trupa britanică Massaoke va face un show de karaoke în masă în ultima seară de festival. Acest lucru se va întâmpla cu ajutorul unor ecrane led gigantice pe care vor putea fi urmărite versurile melodiilor”, au mai transmis organizatorii.

Cei interesați vor putea achiziționa abonamente cu acces general pentru 3 zile, la prețul de 179 lei (+taxe), iar abonamentele VIP vor putea fi achiziționate la prețul de 379 lei (+taxe), până pe data de 15 aprilie.

Biletele de o zi vor avea tariful promoţional de 79 lei (+taxe), iar cele VIP 179 lei (+taxe) până la data de 1 aprilie.

Articolul precedentSepsi-SIC începe vânzarea biletelor pentru Final 4 baschet feminin
Articolul următorPeste 1.600 de cereri de înscriere în clasa pregătitoare depuse în județul Covasna