Clubul de fotbal Sepsi OSK a anunţat trei transferuri în ultimele zile, fiind vorba de un polonez, un kenyan şi un tânăr român de doar 17 ani.

Primul transfer anunţat în acest weekend de Sepsi OSK a fost cel al unui nou tânăr de perspectivă care s-a alăturat lotului Sepsi OSK. Este vorba despre mijlocaşul Călin Popescu, de 17 ani, care a semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu clubul din Sfântu Gheorghe, cu opţiune de prelungire. Tânărul jucător a evoluat ultima oară pentru ASU Poli Timișoara.

Sepsi OSK l-a transferat şi pe fundașul central polonez Sebastian Rudol, care a evoluat ultima oară pentru Pogon Szczecin. Jucătorul în vârstă de 23 de ani a semnat un contract valabil pe doi ani și jumătate. Sebastian Rudol a reprezentat Polonia la nivel de tineret, el evoluând pentru naționalele U19 și U21.

„E o nouă provocare pentru mine și sunt foarte motivat”, a spus Sebastian Rudol. El a mai povestit că a discutat despre Sepsi OSK și despre România cu Cornel Râpă (fostul jucător al celor de la FCSB), care în prezent evoluează în Polonia.

Duminică, Sepsi OSK a reușit să perfecteze un nou transfer: internaţionalul kenyan Abud Omar (27 de ani) a devenit oficial jucătorul echipei. Fundaşul stânga a semnat un contract valabil pe un an și jumătate cu clubul din Sfântu Gheorghe. Abud Omar a jucat ultima oară la Cercle Brugge, dar a mai evoluat în carieră, printre altele, și la Slavia Sofia.

Articolul precedentIncendiu în curtea Spitalului de Cardiologie Covasna
Articolul următorIncendiul din curtea Spitalului de Cardiologie Covasna, lichidat după mai bine de 4 ore