În data de 21 octombrie 2023, în jurul orei 20:30, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe DN12, în afara localității Sfântu Gheorghe.

Un tânăr de 18 ani, în timp ce conducea un autoturism pe DN 12, dinspre Sfântu Gheorghe spre Miercurea Ciuc, la kilometrul 14+900m, s-a angajat în efectuarea unei manevre de depășire în timp ce din sens opus circula o autoutilitară și a intrat în coliziune frontală cu aceasta. Din impact, autoutilitara a fost proiectată în autoturismul care tocmai fusese depășit.

În urma accidentului a rezultat decesul șoferului autoutilitarei, bărbat de 68 de ani, precum și a pasagerului dreapta față, tot din acest vehicul, bărbat de 33 de ani.
De asemenea, din accident a rezultat și rănirea unui alt pasager, bărbat de 29 de ani, din autoutilitară, a șoferului de 18 ani și a unui pasager de 17 ani din autoturismul condus de acesta. 

Polițiștii Biroului Rutier Sfântu Gheorghe continuă cercetările în cadrul dosarului penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Articolul precedentPASTILA PENTRU SUFLET
Articolul următorPASTILA PENTRU SUFLET