Primăria Sfântu Gheorghe a prelungit termenul pentru înscrierea la concursul de fotografii „Fă sport. Fotografiază. Câștigă o borsetă”, lansat la finalul anului trecut, prin care elevii sunt încurajați să surprindă momentele din timpul schiatului, snowboardingului, patinajului, săniușului sau a oricărui alt sport de iarnă.

Tinerii care trimit cele mai bune fotografii pot câștiga borsete personalizate cu Anul Elevilor, iar fotografiile și numele câștigătorilor concursului vor fi postate pe pagina de Facebook Anul Elevilor și pe contul de Instagram diakokeve_anulelevilor.

Reprezentanții Primăriei au transmis că termenul pentru trimiterea fotografiilor s-a prelungit până pe 15 februarie.

„Am prelungit termenul limită din provocarea noastră de iarnă! Până pe 15 februarie, trimite o fotografie cu tine la schi, snowboarding, patinaj, sanie, sau orice alt sport de iarnă, prin email la [email protected] sau încarc-o pe Instagram cu tag la pagina @diakokeve_anulelevilor”, au transmis reprezentanții Primăriei.

Foto: Facebook/Primăria Sfântu Gheroghe

Imagine

Articolul precedentLeo Grozavu, primele concluzii după cantonamentul din Turcia
Articolul următorLa Covasna au început „Serbările Zăpezii”. Jandarmii covăsneni, prezenți pe pârtia de schi „Lőrincz Zsigmond”