Cu toții avem obiecte de care nu mai avem nevoie și, odată cu „marea curățenie” dinaintea sărbătorilor de iarnă, hainele demodate sau lucrurile care nouă ni se par vechi, pentru alte persoane pot fi valoroase și extrem de utile.

Szimpla Sfântu Gheorghe organizează, în data de 21 decembrie, o nouă ediție a târgului de vechituri „Szimpla Bazar”, în cadrul căruia locuitorii municipiului pot scăpa de obiectele demodate și eventual le pot înlocui cu unele „noi”.

„După marea curățenie de Crăciun, în toate cotloanele casei, cu siguranță ai dat peste o sumedenie de bulendre care nu-ți mai plac, ți-au rămas mici, sunt ieșite din modă, dar care totuși sunt într-o stare foarte bună. Te așteptăm cu ele la talciocul organizat la Szimpla. Noi îl numim bazar, dar tu poți să-l numești cum vrei tu…. Târg de vechituri,  talcioc, iarmaroc,  piaţă. Dacă ești interesat(ă), anunță-ne cât mai repede, căci noi punem la dispoziție masă, dar numărul acestora este limitat. Vă așteptăm cu drag!”, transmit organizatorii.

Evenimentul, ajuns la a 6-a ediție, va avea loc sâmbătă, 21 decembrie, între orele 12:00 – 19:00 la cafeneaua Szimpla din Sfântu Gheorghe.

Articolul precedentVineri 13, zi cu noroc la Lucky Day Szimpla Sfântu Gheorghe
Articolul următorCod galben de ceaţă în judeţul Covasna