Un tânăr de 17 ani este cercetat de poliţiştii covăsneni după ce zilele trecute a furat mai multe haine dintr-un magazin din Sfântu Gheorghe. Prejudiciul a fost recuperat şi returnat reprezentanţilor magazinului.

Potrivit IPJ Covasna, luni, în jurul orei 16:00, profitând de neatenția angajaților din magazin, tânărul a sustras mai multe articole de îmbrăcăminte. A fost găsit de poliţişti două zile mai târziu.

„La data de 29 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Sfântu Gheorghe au identificat o persoană bănuită de faptul că, în data de 27.04.2020, ar fi săvârșit o infracțiune de furt. Astfel, la data de 27.04.2020, în jurul orei 16:00, Poliția Municipiului Sfântu Gheorghe a fost sesizată prin apel 112, despre faptul că în aceeași dată, un autor necunoscut a sustras mai multe articole de îmbrăcăminte din incinta unui magazin din municipiu. În urma unor activități specifice desfășurate de către polițiști, a fost identificat un tânăr de 17 ani bănuit de săvârșirea infracțiunii, care, profitând de neatenția angajaților din magazin, ar fi sustras bunurile în cauză”, transmite IPJ Covasna.

În cauză cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt.

Articolul precedentTricoul lui Gabriel Vașvari semnat de jucătorii Sepsi OSK, scos la licitaţie. Suma va fi donată Crucii Roşii
Articolul următorPrimarul Antal Árpád: „Tovarășul Iohannis nu îşi dă seama că este absurd şi că maghiarii din România nu vor să fure Ardealul şi să-l dea ungurilor sau Ungariei”