Florin Cîțu se vede pus la zid chiar și de către colegii din coaliția de guvernare. Conform unor surse Realitatea PLUS, liderii USR-Plus cer și ei demisia lui Cîțu, însă deocamdată o fac din spatele ușilor închise, fără să o asume public.

 

Condamnarea lui Florin Cîțu din Statele Unite ale Americii crează tensiuni în coaliție. Potrivit unor surse, chiar dacă oficial nu comentează subiectul, lideri ai USR-PLUS cer demisia premierului în spatele ușilor închise. 

Potrivit unor surse, în cadrul unei ședințe USR-Plus au fost lideri care au spus că Florin Cîțu ar trebui să își dea demisia. Totul în contextul în care în mod oficial cei din USR nu au comentat scandalul în care a fost implicat Cîțu după ce în spațiul public au ajuns detalii despre condamnare. Nici cei din PNL nu au comentat foarte mult scandalul.

 

Cei din Opoziție însă, așa cum era de așteptat, au cerut imediat demisia premierului.

În decembrie 2000, Florin Cîțu a fost prins conducând sub influența băuturilor alcoolice, în Statele Unite. El a avut de plătit o amendă de 1.000 de dolari dar și cheltuieli de judecată de 335 de dolari și în plus a trebuit să efectueze 2 zile de închisoare.

Articolul precedentLudovic Orban, ironic la adresa lui Florin Cîțu: „În curând o să mi se spună că eu sunt de vină din cauza lui Cîțu că a băut acum 20 de ani”
Articolul următorRegulamente noi CE : reducerea nivelurilor maxime admise pentru cadmiu și plumb la o mare varietate de produse alimentare