Mormane de gunoaie în diferite puncte din oraș – este imaginea pe care au avut-o locuitorii din Sfântu Gheorghe în primele două zile din noul an.

După Revelionul în aer liber organizat de Primăria Sfântu Gheorghe, în Piața Centrală au rămas doar gunoaiele aruncate de petrecăreți, asta deși Municipalitatea și-a dorit ca începând cu Târgul de Crăciun din acest an, plasticul să fie din ce în ce mai puțin prezent și, implicit,  străzile să rămână mult mai curate.

Tega SA, operatorul regional de salubritate, a postat pe pagina de Facebook un video de câteva secunde în care arată ce a rămas în urma petrecăreților, și le-a urat locuitorilor „un an mai curat”.

VIDEO ►

Și câțiva locuitori din Sfântu Gheorghe s-au plâns de mormanele de gunoaie găsite în primele două zile din an, pe diferite străzi din oraș.

Un sac destinat deșeurilor din construcții, în care erau aruncate mai multe pungi și deșeuri menajere, a fost „uitat” de cineva pe trotuarul din fața unui bloc din zona centrală, și deși spun că „nu au resurse” pentru a afla cine este responsabil, reprezentanții Tega au promis că vor ridica gunoiul.

Imagine

Și pe Vasile Goldiș, în cartierul Simeria, la câteva ore după petrecerea de Revelion gunoaiele zăceau aruncate pe mijlocul străzii, la câțiva metri de locul de joacă pentru copii, și din păcate imaginea se repetă în mai toate zonele din oraș.

Imagine

Articolul precedentGabriel Vaşvari, cel mai constant jucător de la Sepsi
Articolul următorSepsi OSK și-a luat rămas bun de la Moussa