„Staţiunea mofetelor şi a celor 1.000 de izvoare de ape minerale” este brandul oficial al staţiunii Covasna, înregistrat la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci (OSIM), a anunţat primarul Gyerő József într-o postare pe Facebook.

„Am finalizat cu succes procedura de înregistrare la Oficiul de Stat pentru Invenţii şi Mărci a mărcii cu denumirea ‘COVASNA Staţiunea mofetelor şi a celor 1.000 de izvoare de ape minerale’, ca brand al oraşului nostru. Titularul mărcii este localitatea. Astfel, staţiunea se va promova în viitor, în mod exclusiv, cu acest logo şi slogan. Marca poate fi utilizată gratuit de către orice persoană fizică sau juridică în scopul promovării staţiunii, fără drept de exploatare economică în interes privat”, a scris primarul pe pagina sa de socializare.

Gyerő József a mai spus că în ultimii 8 ani infrastructura oraşului s-a dezvoltat prin atragerea de fonduri europene, iar în perioada următoare vor fi implementate şi alte proiecte.

„O staţiune, în mileniul 21, fără infrastructură la standarde acceptabile nu există. Pot să existe orice resurse naturale pe care să le foloseşti terapeutic, dar, dacă nu ai infrastructură, nu te poţi menţine pe piaţa concurenţială”, a precizat Gyerő József.

Potrivit acestuia, aproape jumătate dintre turiştii care vizitează judeţul vin în staţiunea Covasna, iar numărul acestora este în continuă creştere.

Articolul precedentCampionatul Naţional de Viteză în Coastă în weekend spre Lacul Sfânta Ana. Restricţii de circulaţie
Articolul următorSepsi OSK primeşte peste 2,6 milioane de euro din drepturile TV