Un spațiu pentru copii, unde aceștia se pot juca și desena, și o terasă unde oricine poate citi în liniște, alături de o băutură răcoritoare, cărțile pe care le împrumută de la Biblioteca mobilă TAM, îi așteaptă pe toată perioada verii pe spectatorii Teatrului Andrei Mureșanu (TAM) din Sfântu Gheorghe, pe cei ai Cinematografului Arta, și pe pasionații de lectură în aer liber. 

Terasa, deschisă la mijlocul lunii mai în imediata vecinătate a Bibliotecii TAM (lângă intrarea în Cinema Arta), s-a „îmbogățit” de marți cu un spațiu viu colorat, unde cei mici au la dispoziție o tablă de desen cu creta, un mini-cort cu bile colorate, și câteva fotolii în formă de mingi de fotbal, astfel încât să nu se plictisească în timp ce părinții se relaxează pe terasă.

„Chiar dacă TAM este în vacanță, la Cinema Arta vă așteaptă o mulțime de filme bune pentru toate vârstele! De astăzi, pe terasă vă așteaptă și colțul special amenajat pentru cei mici! Vrem să vă facem dorul de noi cât mai suportabil”, a transmis conducerea TAM, printr-o postare pe Facebook.

Teatrul „Andrei Mureșanu” a înschis oficial stagiunea 2018-2019 în data de 23 iunie, cu spectacolul „Nimic dar parcă-mi vine să mor”, în regia Vlad Chiriță, actorii urmând să se întoarcă din vacanță în data de 1 septembrie, când va avea loc deschiderea oficială a stagiunii 2019-2020.

Conducerea instituției a anunțat că va lansa trei tipuri de abonamente: Clasic (10 spectacole la alegere din repertoriul curent), pentru care spectatorii vor plăti 100 lei; Economic (10 spectacole la alegere din repertoriul curent), pentru elevi, studenți și pensionari, în valoare de 65 lei; respectiv Prichindel (4 spectacole invitate: teatre de copii și de animație din țară), în valoare de 30 lei.

„Abonamentele pot fi achiziționate în continuare de două persoane, numărul spectacolelor vizionate în acest caz înjumătățindu-se”, a mai transmis conducerea TAM.

Articolul precedentȘofer băut, la un pas de accident
Articolul următorCaravana “Fii pregătit!” sosește în județul Covasna!