Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a deschis noul an școlar la Colegiul Național Sfântul Sava și a transmis elevilor un mesaj cu privier la schimbările majore din învățământ.

„Se spune că sunt multe schimbări. Dragi elevi, în ceea ce vă privește, schimbările sunt minime”, le-a transmis ministrul elevilor de la Colegiul Național Sfântul Sava, la deschiderea noului an școlar.

„Anul acesta este o singură noutate, în afară de alternanța firească a perioadelor de învățare cu cele de relaxare, care acum se numesc module (…) Alte schimbări nu sunt anul acesta, poate săptămâna verde”, a mai precizat Cîmpeanu, în fața elevilor, referitor la dezbaterile din spațiul public privind noile reguli pentru anul școlar 2022-2023.

 

În debutul discursului său, ministrul Cîmpeanu a făcut un scurt istoric al Colegiului Național Sfântul Sava, începând cu anul 1694, și a precizat că astăzi unitatea de învățământ are cam aceeași structură ca și în urmă cu 40 de ani, atunci când Sorin Cîmpeanu a absolvit acest liceu.

Articolul precedentAnul școlar 2022-2023. Masca revine în școli – Regulile anunțate de Ministerul Sănătății pentru COVID-19 și gripa sezonieră
Articolul următorAgitație la casele de pariuri din Anglia. Regina Elisabeta a II-a anunță azi numele noului premier