Campiona României la baschet feminin, Sepsi-SIC, va juca joi seară de la ora 19:00 pe teren propriu împotriva echipei Artego Bydgoszcz din Polonia.

Cele două echipe se află pe primele două locuri în Grupa E din EuroCup Women, polonezele fiind neînvinse după 3 etape.

Echipa din Sfântu Gheorghe a pierdut un singur meci în această competiţie în acest sezon, în prima etapă în Polonia, iar acum jucătoarele antrenate de Zoran Mikes vor revanşa, care le-ar şi aduce pe primul loc în grupă şi mult mai aproape de calificarea în următoarea fază.

Într-o conferinţă de presă care a avut loc miercuri la Arena Sepsi, căpitanul Annemarie Gödri-Părău, antrenorul Zoran Mikes şi managerul sportiv al Clubului, Rusz István, au vorbit despre această partidă şi despre parcursul de până acum în EuroCup.

VIDEO integral cu conferinţa de presă puteţi vedea mai jos:

Partida dintre Sepsi-SIC şi Artego va avea loc joi seară de la ora 19:00 în Arena Sepsi din Sfântu Gheorghe. Autobuzele pentru suporteri vor pleca la orele 18:00 şi 18:15 din staţia Multi-Trans din cartierul Simeria şi vor merge spre Arenă după ce vor parcurge traseul liniei nr.1. Biletele pentru această partidă costă 15 lei de persoană.

Sepsi-SIC este singura echipă din România care evoluează în Cupele Europene în ultimii ani, reuşind chiar o calificare în fazele superioare acum două sezoane, când a fost eliminată de puternica formaţie Olympiacos Pireu.

Articolul precedentUn nou test medical pentru obţinerea sau reînnoirea permisului auto
Articolul următorS-a modificat regimul armelor și munițiilor!