Tragerea la sorți a sferturilor Cupei României la fotbal a avut loc luni, la Casa Fotbalului şi, conform Federaţiei Române de Fotbal, meciurile vor avea loc într-o singură manșă, în perioada 3-5 martie 2020, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

Program sferturi

  • Academica Clinceni – Dinamo
  • Poli Iași – Universitatea Craiova
  • Hermannstadt – FCSB
  • Petrolul – Sepsi OSK.

Meciurile se vor juca cu începere de la ora 14:30, cu excepţia celor televizate, programul acestora urmând să fie stabilit şi comunicat ulterior.

Între timp, echipa din Sfântu Gheorghe a anunţat că a transferat un tânăr mijlocaş, în vârstă de 16 ani, care a semnat cu Sepsi OSK un contract valabil pe doi ani și jumătate cu opţiune de prelungire.

„Un nou tânăr de perspectivă s-a alăturat lotului Sepsi OSK. Este vorba de mijlocaşul George Ionuţ Dragomir. (…)  Noul nostru jucător ultima oară a evoluat pentru CS Făurei. Îi urăm bun venit lui George la Sepsi OSK!”, au transmis reprezentanţii clubului.

Imagine

 

Articolul precedentSe întoarce iarna! Cod galben de vânt și ninsori viscolite în 26 de județe. Alte 7 județe intră sub Cod portocaliu
Articolul următorAtenţie! Apa de la izvoarele dinspre Şugaş Băi NU este potabilă!