Sepsi OSK a câştigat cu 1-0 meciul jucat duminică în deplasare cu Gaz Metan Mediaş şi a revenit pe locul 5 în clasamentul Ligii 1 de fotbal.

Eugen Neagoe a făcut cinci schimbări în primul 11 faţă de partida pierdută cu Dinamo în etapa trecută, iar acest lucru s-a văzut în teren. Prima dintre ele a fost titularizarea în poartă a lui Fejér Béla, care îi ia locul lui Niczuly. De asemenea, Omar Aboud a fost pentru prima dată titular la Sepsi. Karniţki, Mensah şi Florin Ştefan au fost celelalte modificări aduse de tehnician în echipa de start.

Sepsi a început în forţă partida şi a obţinut un penalty în min.7, după un fault şi un henţ în careul Mediaşului. Tandia a înscris sigur şi a adus-o pe Sepsi în avantaj. A fost golul cu numărul 10 pentru jucătorul din Mali în acest sezon al Ligii 1.

Mediaşul a alergat apoi pentru a obţine măcar un egal din această partidă, însă scorul a rămas cel stabilit în minutul 8, gazdele neavând vreo mare ocazie de a înscrie.

Sepsi obţine astfel o victorie foarte importantă care o aduce pe locul 5 în clasamentul Ligii 1, cu 36 de puncte, depăşind Viitorul şi Poli Iaşi în lupta pentru calificarea în playoff.

Pentru echipa din Sfântu Gheorghe urmează ultimul meci pe teren propriu din sezonul regulat, cu Viitorul Constanţa vineri, 22 februarie, de la ora 20:00. Viitorul lui Hagi vine la Sfântu Gheorghe după 6 partide consecutive fără gol marcat şi un singur punct în aceste partide.

Articolul precedentMinistrul Mediului, conferință în județul Covasna
Articolul următorTrupa Osonó din Sfântu Gheorghe, proiecte destinate tinerilor talentaţi