Târgul de Crăciun este unul de tradiție în Sfântu Gheorghe, iar administrația locală organizează evenimentul în mod regulat de câțiva ani. Anul acesta Târgul de Crăciun va fi deschis în perioada 13-24 decembrie în Piața Centrală a orașului.

În cadrul evenimentului, Primăria aşteaptă coruri sau grupuri de la grădinițele și școlile din oraș pentru a interpreta muzică, poezie sau dansuri pe scena târgului, acordate sărbătorilor de Crăciun.

În cadrul evenimentului de 12 zile, elevii şi copiii sunt invitaţi să încânte publicul cu mai multe prezentări de Crăciun.

Până pe 26 noiembrie 2019, doritorii se pot înscrie transmiţând numărul de participanți la program, numele persoanei care i-a pregătit și tipul și cerințele tehnice ale programului. Pentru a aplica sau a solicita mai multe informații, puteţi suna la 0737151102 sau scrieţi un e-mail la [email protected].

Organizatorii speră că activitățile grădinițelor locale, ale şcolilor şi muzicienilor vor fi pe deplin acordate spiritului sărbătorilor de iarnă.

Articolul precedentFilme noi la Cinema Arta, în perioada 22 – 28 noiembrie
Articolul următorEducație culturală cu metode non-formale