Inspectoratul de Poliție Județean Covasna recomandă tuturor părinților să ia măsuri preventive de protecție a celor mici, și să nu se deplaseze cu aceștia în zone publice aglomerate, parcuri, supermarket-uri, mall-uri, sau adunări publice.

Totodată, polițiștii recomandă părinților să nu lase copii nesupraveghiați la domiciliu sau în locurile publice și să supravegheze în permanență starea lor de sănătate locurile în care se află și persoanele cu care interacționează.

„În contextul Hotărârii nr. 6 a Comitetului Național pentru Situații Speciale de Urgență prin care se aprobă suspendarea cursurilor din toate unitățile de învățământ preuniversitar începând cu data de 11 martie 2020 până în data de 22 martie 2020, cu posibilitatea de prelungire în funcție de evoluția situației, Inspectoratul de Poliție Județean Covasna recomandă tuturor părinților să ia măsuri preventive de protecție a celor mici”, au transmis reprezentanții IPJ Covasna.

Decizia închiderii tuturor unităților școlare publice din învățământul preșcolar (grădinițe), primar, gimnazial, liceal, post liceal și profesional, a fost luată începând din data de 11.03.2020, cu recomandarea fermă către copii și părinții acestora de a petrece cât mai mult timp la domiciliu, evitând spațiile publice aglomerate.

  

 

Articolul precedentS-a suspendat vânzarea biletelor pentru Zilele Sfântu Gheorghe!
Articolul următorAccidentată pe trecere de un biciclist băut