Elevii vor avea un program mai scurt la școală, vineri și luni, din cauza Alegerilor Prezidenţiale.

Majoritatea unităților de învățământ sunt și secții de votare, așa că programul acestora va fi modificat, în vederea pregătirilor pentru alegerile prezidențiale de duminică.

Majoritatea școlilor și grădinițelor de la nivel național sunt și secții de vot, așa că programul cursurilor va fi modificat. Fiecare inspectorat școlar judeţean a anunțat programul orelor.

Părinții copiilor care învață în aceste școli au fost anunțați încă de joi de directori și profesori că vineri, în multe şcoli, elevii vor avea dimineața cursuri mai scurte. Se vor pierde 10 poate chiar 15 minute din fiecare oră, dar și pauze mai mici, pentru a reuși să finalizeze cursurile până la ora 11-12, pentru a intra schimbul de după amiază ca și ei să termine cursurile până la ora 3.

De vineri după amiază de la ora 15, toate școlile trebuie să fie eliberate și pregătite, adică instalarea urnelor, mobilierului și verificarea camerelor de supraveghere pentru alegerile de duminică.

Luni, școlile în care se va vota vor începe cursurile după amiază. Cel mai probabil, elevii vor merge la școală luni, începând de la ora 13 sau chiar 14.

Articolul precedentAUDIO: Tupeu de baron! Marian Oprișan amenință un jurnalist Realitatea Plus
Articolul următorCe este strict interzis să faci în această astăzi, de Sf. Mihail și Gavril: Tradiții și obiceiuri